Edellisessä blogissa Pyry kirjoitti rukouksen merkityksestä ja miten tätä kaikkea on valmisteltu pidemmän aikaan rukouksin. Kevään ajan kolme missionaalista tiimiä on toiminut Haritussa, YO-Kylässä ja Varissuolla luomalla uusia yhteyksiä tuntemattomien ihmisten kanssa, osoittaen Jumalan rakkautta ja kertoen evankeliumin. Heidän kanssa jotka vastaavat myönteisesti evankeliumin sanomaan aloitetaan opetuslapseuttaminen.

Tässä ote Pyryn tukirenkaan kirjeestä heinäkuulta:

Kohtasimme (dialogi) 678 ihmistä osoittaen heille Jumalan rakkautta. Heistä 338/678 henkilön kanssa kävimme hengellisen keskustelun jonka aikana rukoilimme 206/678 ihmisen puolesta, 248/678 kerroimme oman tarinamme eli todistuksen miten Jeesus muuttanut elämäämme. 96/678 ihmisille kerroimme evankeliumin kutsuen seuraamaan Jeesusta. Tämän lisäksi tiimin jäsenet rukoilivat ja tekivät hengellisiä keskustelunavauksia ihmisten puolesta jotka ovat lähellä heitä, mutta kaukana Jeesuksesta. Eli omissa verkostoissaan.

Kun itse kasvamme Jeesuksen opetuslapsina tehden opetuslapsia niin on hyvä tiedostaa, että uusien opetuslasten tekeminen alkaa aina evankelioinnilla. Tai vielä paremmin: Jumalan valtakunnan murtautumisella ihmisen elämään. Miltä se näyttää käytännössä? Tätä juuri harjoittelemme oppien uutta jatkuvasti! Siis kasvaen. Jumalan Sanan kylväminen on siis aina tarpeellista, jokapäiväinen elämäntapa!

Kesän ajan nuorempi johtotiimi on harjoitellut johtamista ja hyvin ottanut askelia, jotta uusia työmiehiä saadaan aktivoitua ja mukaan syksyn tiimeihin. Sato on kypsää!

Rukoile kanssamme, että Herra lähettää lisää työmiehiä sadonkorjuuseen! Iloitsemme kasvusta, jota monen ihmisen elämässä on. Ennen kaikkea kasvua hänen armossaan ja tuntemisessaan! Siitä nousee kaikki mitä myös teemme. Kiitos kun olet rukoillut ja rukoilet työnäyn edistymisen puolesta. Rukoile myöskin Jeesuksen verensuojaa meidän ylle!

Pyry Winter

Jos sinulta meni ohi edellinen blogi ja valmistelutyö, niin lue se täältä.

Seuraavassa blogissa kerrotaan mikä oli evankeliumin vastaanotto. Voit lukea sen täältä.